Persondata & privatlivspolitik

Kontaktoplysninger om den dataansvarlige

Haunstrup Isolering ApS
Fyrrely 23
7451 Sunds, Danmark
Email: mail@haunstrup-isolering.dk
Telefon: 7025 0077
CVR: 89997518 

Indledning
Denne persondatapolitik omhandler indsamling og behandling af personoplysninger, hvor denne beskriver, hvordan Haunstrup Isolering ApS indsamler og behandler personoplysninger om dig som kunde eller medarbejder hos en af vor kunder, når du bruger vores hjemmeside. Når du anvender vores hjemmeside og afgiver persondata til os via vores kontaktformularer, acceptere du samtidig at denne persondata- og privatlivspolitik finder anvendelse.

Indsamling af personoplysninger og formål
Haunstrup Isolering indsamler kun personoplysninger, når du anvender vores kontaktformularer fx ved ”indhent tilbud”. Haunstrup Isolering indsamler navn, telefon, e-mail og virksomhed samt den eventuelle besked og fil, som du vælger at sende til os. Formål med indsamlingen af personoplysninger er at kunne give dig det bedste tilbud og den bedste vejledning i forhold til din henvendelse. Vi beder dig undlade at indtaste såkaldte personfølsomme oplysninger i kommentarfeltet eller lignende steder. Eksempler på personfølsomme oplysninger er race, etnicitet, religion, helbred og lignende.

Vi placerer ikke cookies.

Behandling af personoplysninger
Behandlingen af personoplysninger er nødvendig for at kunne tilbyde dig det mest relevante tilbud. Samtidig er det nødvendig at behandle personoplysninger for at kunne levere den rette service og kvalitet i forbindelse med en given sag.

Hvem har adgang til personoplysningerne?
Haunstrup Isolering videregiver ikke dine personoplysninger til tredjepart. De personoplysninger, der anvendes, er alene til internt brug og er kun oplysninger, som du selv har videregivet til os fx via ”indhent tilbud”. Det er kun relevante medarbejdere, der får adgang til de afgivet data.

Vi anvender eksterne virksomheder, som leverandører af ydelser, så vi kan levere vores tjenester bedst muligt. Disse virksomheder kaldes databehandlere og behandler kun dine personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningen.

Opbevaring og sletning af personoplysninger
Haunstrup Isolering følger den gældende lovgivningen inden for beskyttelse af persondata, persondataloven. De personoplysninger, som du har givet videre til os, bliver behandlet og opbevaret sikkert og fortroligt. Haunstrup Isolering opbevarer henvendelser i forhold til projekter efter Bogføringslovens opbevaringspligter. Efter projektets endelige afslutning vil persondataene blive slettet.

Rettigheder som registreret
Du har som registreret rettighed til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler og opbevarer, samt til hvilket formål, og hvem der har adgang til disse oplysninger. Du har ret til at få rette urigtige personoplysninger, og i visse tilfælde begrænset brugen af eller slettet dine personoplysninger. Såfremt vi har indhentet et samtykke til behandling af dine personoplysninger, kan du til en hver tid tilbagekalde dit samtykke.

Alt henvendelse omkring rettelse, ændring eller sletning af personoplysninger skal rettes til den oplyste e-mail til sidst i denne politik under kontakt.

Vi gør alt for at imødekomme dine ønsker i forbindelse med behandling af personoplysninger. Såfremt du på trods af dette ønsker at klage, kan dette ske til Datatilsynet (www.datatilsynet.dk)

Sikkerhed
Haunstrup Isolering har en kontinuerlig gennemgang og vedligeholdelse af vores sikkerhed, hvor vores it-samarbejdspartnere er erfarne inden for området og hjælper med at opretholde sikkerheden. Haunstrup Isolering kan ikke sikre sig 100 procent mod, at en tredjepart påtvinger sig adgang til informationer uden accept. I tilfælde hvor det resultere i en høj risiko for dig, vil du blive underrettet hurtigst muligt.

I Haunstrup Isolering har vi fastlagte politikker for personoplysninger, som alle i virksomheden er bevidste om. Politikken sikre behandlingen og opbevaringen af dine personoplysninger.

Tilføjelser/ændringer
Haunstrup Isolering forbeholder sig rettigheden til at opdatere persondata- og privatlivspolitikken ved ændringer eller tilføjelser, derfor opfordres du til løbende at læse politikken. Efter offentliggørelsen af tilføjelser/ændringer på hjemmesiden anses den opdaterede politik som værende gældende.

Kontakt
Skulle der opstå spørgsmål eller kommentarer til denne persondata- og privatlivspolitik, eller hvis du ønsker at gøre brug af én eller flere af dine rettigheder, kan du kontakte os på mail@haunstrup-isolering.dk

Denne version er opdateret i maj 2018

Interesseret i at høre mere?

Kontakt os