Profil

Hvem er vi?

”Det er det indre, der tæller,

– og det ydre, der tænder”

Din tekniske isoleringspartner til erhverv og industri!

Haunstrup Teknisk Isolering blev i 1978 etableret i den lille by Haunstrup nær Herning. I dag er virksomheden beliggende i Sunds, ca. 9 km. nord for Herning.

Gennem årene har vi samlet en unik special viden, som gør os i stand til at levere tekniske isoleringsløsninger af høj kvalitet. I Haunstrup Teknisk Isolering har vi alle en fælles passion om at levere tekniske isoleringsløsninger, der både er til gavn for klimaet og kunden.

Haunstrup Teknisk Isolering tilbyder vores industri- og erhvervskunder gennemtænkte vvs-, ventilations, og industriløsninger, hvor kvalitet og sikring er essentielle elementer. Derfor bruger vi udelukkende isoleringsmaterialer af høj kvalitet og stiller store krav til blandt andet formstabilitet, nedbrydning, krympning og naturligvis isoleringsevnen.

Hos Haunstrup Teknisk Isolering har vi fokus på, at vores dygtige medarbejdere er i konstant udvikling, derfor modtager de løbende efteruddannelse både internt og ved eksterne kurser. Du er derfor altid sikret, at dine opgaver løses med en god blanding af erfaring og den nyeste viden.

Hurtige facts

Haunstrup Teknisk Isolering
  • Medarbejdere: 50 isolatører og administrativt personale
  • Erfaring: 40 år i branchen
  • Drøm: Foretrukne samarbejdspartner
  • Nøgleord: Kvalitet, loyalitet, stolthed og udvikling
Indhent tilbudKlik her og så hjælper vi dig med den rigtige beslutning.

Mission & Vision

Mission:

  • Vi leverer og monterer klimavenlige tekniske isoleringsløsninger af høj kvalitet til erhvervs og industrikunder i Danmark.

Vision: 

  • Vi vil være vore kunders foretrukne samarbejdspartner inden for tekniske isoleringsløsninger. Dette vil vi opnå ved at sætte vores værdier i centrum, så vore kunder får løst sine opgaver på bedste vis i samarbejdet med os. Vore kunder skal kunne mærke vores værdier og stoltheden i det udførte arbejde.

 

Interesseret i at høre mere?

Kontakt os