Rørisolering

Den rigtige isolering kan være mange penge værd

Den rigtige isolering kan være mange penge værd. Faktisk kan den spare din virksomhed for mange tusinde kroner på varmeregningen. Tilbagebetalingstiden på teknisk isolering af rør er hurtig, hvilket ofte gør det til en god investering med flere fordele. Ud over den økonomiske værdi, reducerer din virksomhed nemlig sit CO2-udslip markant. Teknisk rørisolering er med til at holde rørene varme eller kolde, og dermed bevare et sundt indendørs klima.
Haunstrup Teknisk Isolering har gennem årene samlet en unik specialviden inden for rørisolering. Derfor tilbyder vi teknisk isolering af forskellige typer af rør herunder vandrør, varmerør, kølerør, afløbsrør, fjernvarmerør og brugsvandsrør. Endvidere foretager vi teknisk isolering af tagvand og teknikskabe. Vi sætter naturligvis også rørafmærkning på de isolerede rør.

Efter rørene er isolerede, kan vi desuden tilbyde at afslutte dem med flere forskellige farver og overflader herunder lærred, pap, isogeno og pladekapper.

Ønsker du rustbeskyttelse af dine kølerør, så klarer vi også det.
Vi bruger en ufarlig men effektiv vandbaseret maling til rustbeskyttelse af dine rør.

Haunstrup Teknisk Isolering holder sig løbende opdateret i henhold til de gældende regler inden for teknisk isolering af rør. Derfor henviser vi til DS 452-Termisk isolering af tekniske installationer, som er de gældende regler.

Hurtige facts om

Rørisolering
  • Oprethold den rette temperatur
  • Undgå et dårligt indeklima
  • Hurtig tilbagebetalingstid
  • Reducerer CO2-udslip
Indhent tilbudKlik her og så hjælper vi dig med den rigtige beslutning.

Rørisolering

Vi foretager teknisk rørisolering mod:

– Varmetab
– Køletab
– Kondensdannelse
– Varme overflader
– Kolde overflader
– Lyd
– Brand

Interesseret i at høre mere?

Kontakt os