Pladefremstilling

Specialfremstillet pladearbejde

Haunstrup Teknisk Isolering har eget pladeværksted, der forarbejder de kapper, som vi bruger til afslutning af overflader. Materialer, der anvendes på værkstedet, er blandt andet forskellige typer af aluminium, galvaniseret og rustfrit stål samt plastbelagte stålplader i forskellige farver.

I forhold til maskiner på pladeværkstedet er der især to vigtige af slagsen, Mabi 3000E og Cidan svingbukker. Vi har sidenhen fået en klippelinje, der øger kapaciteten på pladeværkstedet. Derudover har Haunstrup Teknisk Isolering udstyr til at lave mange forskellige ting. Herunder valsemaskinen der laver rørene runde samt sikkemaskinen, der laver en lille kant på røret, når det er rundt.

På pladeværkstedet er der ansat 4 mand, som kan forarbejde alt i aluminium, galvaniseret og rustfri stål. De produkter, der bliver fremstillet på pladeværkstedet, bidrager blandt andet til beskyttelse af isoleringen, samt at denne forbliver intakt. Vi har også mulighed for at lave specialfremstillinger efter netop dine behov.

Hurtige facts om

Pladefremstilling
  • 500 m2 pladeværksted
  • Kapacitet: 4 mand
  • Beskyttelse af isoleringen
  • Individuelle- og specialfremstillinger
Indhent tilbudKlik her og så hjælper vi dig med den rigtige beslutning.

Mabi 3000E

Mabi 3000E er én af de to vigtigste maskiner på pladeværkstedet. Maskinen skærer passtykker, bøjninger på rør og t-stykker. Desuden skærer den også rør op.

Cidan svingbukker

Cidan svingbukker er den anden maskine, som er vigtigst på pladeværkstedet. Denne maskine er en motoriseret svingbukker, der besidder kapacitet til at udarbejde materialer i op til tre meters længde.

Interesseret i at høre mere?

Kontakt os