Ventilationsisolering

Undgå kondensdannelse og oprethold den rette temperatur i ventilationsluften

Det er vigtigt at foretage termisk isolering af ventilationskanalerne for at undgå kondensdannelse og for at opretholde den rette temperatur i ventilationsluften. Hvis du sparer på ventilationsisolering, kan det koste dig dyrt i reparationer af følgeskader på grund af kondensdannelse.

Hos Haunstrup Teknisk Isolering har vi stor erfaring i at skabe tætte og holdebare isoleringsløsninger inden for ventilation – direkte for virksomheden eller i tæt samarbejde med VVS-/ventilationsvirksomheder og andre entreprenører. Vi afdækker altid dit behov for at skabe og implementere en skræddersyet ventilationsløsning, som giver din virksomhed energibesparelser og reducerer usikkerheden omkring kondensdannelser og følgeskader deraf.

Vi sætter en stor ære i, at ventilationsisoleringen er inddækket så pænt og effektivt som muligt, derfor tilbyder vi inddækning med isogeno, pap, lærred og pladekapper alt efter det miljø, hvor ventilationen er installeret.

Haunstrup Teknisk Isolering holder sig løbende opdateret i henhold til de gældende regler inden for teknisk isolering af ventilation. Derfor henviser vi til DS 452-Termisk isolering af tekniske installationer, som er de gældende regler.

Brandisolering

Det er lovpligtigt, at brandisolere ventilationskanaler og hos Haunstrup Teknisk Isolering leverer vi gennemtænkte brandisoleringsløsninger af høj kvalitet, så du er sikret, at branden ikke spreder sig, hvis uheldet skulle være ude.

Vi følger de gældende regler inden for brandisolering og henviser til:
– SBI – anvisning 159 – Brandsikring af ventilationsanlæg.
– DS 428 – Brandtekniske foranstaltninger ved ventilationsanlæg.

Brandtætning

Hos Haunstrup Teknisk Isolering er vi autoriserede til at foretage brandtætninger.
Vi klarer brandtætninger af installationer i MK-godkendte bygningsdele. Derudover kan vi også brandtætte ventilationskanaler i metal.

Vi udfører vores arbejde efter de gældende vejledninger, og laver gerne kvalitetsdokumentationer. Vi henviser til:
– Brandteknisk Vejledning nr. 31 – Brandtætning af installationsgennemføringer.

Hurtige facts om

Ventilationsisolering
  • Undgå kondensdannelse
  • Rette temperatur i ventilationsluften
  • Energibesparelser
  • Inddækning for undgåelse af skader
Indhent tilbudKlik her og så hjælper vi dig med den rigtige beslutning.

Interesseret i at høre mere?

Kontakt os